Cheesecake cu ciocolata

Postat de rhapsody in Dulciuri
28 Iun 2014 | 7865 vizualizari

Recunosc sunt fan ciocolata si branza. Asa ca m-am gandit sa le combin, sa fac un cheesecake tras in ciocolata delicioasa.:)

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 28.06.2014, 10:12
da ce reţete frumoase ai postat!!!
la 28.06.2014, 10:43
Am retinut acest tip de glazurare / imbracare pt ca este lucioasa, frumoasa si gustoasa. Ramane moale, nu? ...Chiar nu are importanta dar trebuie sa stiu in ce situatii se potriveste ca sa o folosesc. si mie imi place branza mult.

Favorit
la 28.06.2014, 10:45
Lia, se intareste la frigider.
Parerea mea, din ce am citit. Si cred ca se face destul de tare, nu ca o glazura crocanta, insa numa bine cat sa se poata taia, ca o crema.
la 28.06.2014, 10:49
Cred ca da, Gabitzu, intarita sa nu curga dar nu crocanta
la 28.06.2014, 11:07
Lia, Gaby are dreptate. Se intareste putin intr-adevar dar nu devine crocanta.
Merci!
la 28.06.2014, 11:07
Gaby, multumesc!
la 28.06.2014, 12:56
Minunat!
la 28.06.2014, 13:01
De milioane!!!
la 28.06.2014, 14:02
Este wow!
la 28.06.2014, 15:24
la 28.06.2014, 15:48
la 28.06.2014, 17:14
Foarte bun cheesecake
la 28.06.2014, 19:13
la 29.06.2014, 06:02
la 29.06.2014, 07:10

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking