Cheesecake cu ciocolata
Postat de rhapsody in Dulciuri 28 Iun 2014 | 7865 vizualizari
Recunosc sunt fan ciocolata si branza. Asa ca m-am gandit sa le combin, sa fac un cheesecake tras in ciocolata delicioasa.:)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 28.06.2014, 10:12
da ce reţete frumoase ai postat!!!
la 28.06.2014, 10:43
Am retinut acest tip de glazurare / imbracare pt ca este lucioasa, frumoasa si gustoasa. Ramane moale, nu? ...Chiar nu are importanta dar trebuie sa stiu in ce situatii se potriveste ca sa o folosesc. si mie imi place branza mult.
Favorit
la 28.06.2014, 10:45
Lia, se intareste la frigider.
Parerea mea, din ce am citit. Si cred ca se face destul de tare, nu ca o glazura crocanta, insa numa bine cat sa se poata taia, ca o crema.
la 28.06.2014, 10:49
Cred ca da, Gabitzu, intarita sa nu curga dar nu crocanta
la 28.06.2014, 11:07
Lia, Gaby are dreptate. Se intareste putin intr-adevar dar nu devine crocanta.
Merci!
la 28.06.2014, 11:07
Gaby, multumesc!
la 28.06.2014, 12:56
Minunat!
la 28.06.2014, 13:01
De milioane!!!
la 28.06.2014, 14:02
Este wow!
la 28.06.2014, 17:14
Foarte bun cheesecake
COMENTEAZA