Ingrediente
- 400 g biscuiti digestivi
- 100 g margaria Rama Maestro
- 400 g crema de ciocolata
- 500 g mascarpone Delaco
- 50 g zahar pudra
- 1 ceasca cereale
Mod de preparare
Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii o pasta si mai adaugi o lingura de crema de ciocolata.
Asezi blatul astfel obtinut intr-o tava rotunda cu pereti detasabil, uniformizandu-l cu dosul unei linguri. Dai tava la frigider.
Crema mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pana devine spumoasa. Adaugi restul de crema de ciocolata si bati pana totul devine o crema pufoasa.
Asezi crema peste biscuiti , decorezi cu cerealele si dai la frigider pentru 3 ore.
Servesti cu sos de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata (la rece)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|