Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de miha in Slow Cooker
6 Sep 2015 | 4482 vizualizari
Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Poti pregati totul de cu seara si dimineata la micul dejun sa ai totul gata. Poti pregati totul si sa pleci in vizita sau la cumparaturi. Poti pregati totul si sa-ti vezi linistita de treburile zilnice. Toate acestea cand il ai pe mister slow cooker Crock-Pot 4,7 L la tine acasa ;)

Ingrediente

  • Pentru crusta:
  • 100 g biscuiti simpli
  • 50 g unt
  • Pentru umplutura:
  • 650 g branza proaspata de vaci
  • 150 ml lapte condensat neindulcit
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 100 g ciocolata amaruie
  • coaja de portocale Finesse
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Biscuitii ii mixam la robot. Adaugam untul topit si mixam pana obtinem firimituri.

Branza de vaci se mixeaza cu blenderul vertical impreuna cu laptele condensat, aromele si zaharul pana devine cremoasa. Se adauga apoi pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.

Pregatim vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l tapetandu-l cu hartie de copt.

Punem biscuitii in vas si ii tasam bine cu lingura sau cu fundul unui pahar, trebuie sa avem un strat compact de biscuiti.

Din crema de branza dam deoparte 300 g si amestecam cu ciocolata topita.

Turnam in vasul aparatului de gatit Crock-Pot slow cooker 4,7 L, peste stratul de biscuiti, crema de branza, apoi crema de branza cu ciocolata.

Conectam slow cooker-ul la sursa de curent, punem capacul peste vas si setam programul si timpul - programul Low si 3 ore.

Lasam sa se raceasca (eu l-am pus cateva ore la frigider) apoi rasturnam pe un platou.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Negresa cu kiwi si dulceata de agrise la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Negresa cu kiwi si dulceata de agrise la slow cooker Crock-Pot

Într-un vas încăpător se pun: zahărul, zahărul vaniliat, apa minerala, dulceața de agrișe, uleiul, praful de copt, făina și pudra de cacao, se amestecă ușor până se...

Citeste continuarea

Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot

Postat de mirela0911

Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot

Se spala bine cotletul, se sterge cu prosoape apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimenrele pentru friptura. Se maseaza bine carnea cu aceste condimente. Cartofii se curata, se spala si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2015, 14:13
Ce bunăciune! Prăjitura.
la 06.09.2015, 14:14
O bunatate
la 06.09.2015, 14:16
Suuuuper, Miha!
la 06.09.2015, 14:17
... sau poti sa servesti virtual o portie de la posesoarele acestor aparate super destepte ...
la 06.09.2015, 14:20
Irezisitibila prajitura!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking