Cheesecake cu ciocolata la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital

Postat de AndreeaGiurgea14 in Slow Cooker
9 Iun 2019 | 1831 vizualizari
Cheesecake cu ciocolata la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital

Revin cu reteta mea preferata: cheesecake cu ciocolata! Este un adevarat deliciu si ma bucur ca in sfarsit o impart si cu voi! Eu toate deserturile, in ultima vreme, le-am facut la Slow Cookerul Crock-Pot 4.7L Digital pentru ca nu imi place sa stau sa pazesc cuptorul, ma incalzesc si ma indispun inutil. Asa ca arunc totul in oala si dupa ma uit la televizor, ies afara sau mai lenevesc putin, mai ales daca e duminica! Haideti sa vedeti cum se face grozavia asta :)

Ingrediente

  • 200 g biscuiti
  • 100 g unt topit
  • 600 g crema de banza
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita jumate esenta de vanilie
  • 90 g ciocolata rasa

Mod de preparare

  • Marunteste biscuitii cat de mult se poate (ii poti face la robot) si amesteca-i cu untul topit
  • Aseaza o foaie de copt in vasul slow cookerului Crock-Pot si pune amestecul de biscuiti cu unt in vas, presand bine pentru a forma baza cheesecakeului
  • Intr-un bol, amesteca folosind un mixer crema de branza cu ouale batuta in prealabil, separat. Dupa ce crema de branza s-a omogenizat cu ouale si este cremoasa, adauga treptat zaharul si incorporeaza-l bine. Adauga vanilia si ciocolata rasa si omogenizeaza bine compozitia
  • Toarna crema peste baza de biscuiti si intinde-o pe cat de egal se poate pe toata suprafata
  • Seteaza slow cookerul Crock-Pot 4.7L Digital pe modul de gatire LOW si timpul de 3 ore
  • Dupa ce timpul a trecut, scoate vasul de ceramica din Crock-Pot si lasa-l sa se raceasca complet, dupa care transfera-l pe un platou si lasa-l la frigider cateva ore inainte de a-l taia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005

Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la slow cooker Crock-Pot

Nautul se pune intr-un castron acoperit cu apa si se lasa peste noapte. Carnea o taiem in bucati mai mari si o punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l cu putin ulei de masline, setam...

Citeste continuarea

Gulas de vita la slow cooker Crock-Pot

Postat de mirela0911

Gulas de vita la slow cooker Crock-Pot

Se spala carnea si se usuca cu servetele absorbante. Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins. Carnea se da prin faina, se scutura bine apoi se pune in tiaie. Se lasa sa se rumeneasca usor....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2019, 13:33
Mai copila frumoasa, ce preparat delicios ai facut tu!
la 09.06.2019, 14:45
Aww multumeeesccc tare😍😍
la 09.06.2019, 21:25
la 10.06.2019, 08:25
la 10.06.2019, 08:46
Bun!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking