Cheesecake cu ciocolata si gem de afine

Postat de mitinita in Dulciuri
2 Sep 2018 | 3157 vizualizari
Cheesecake cu ciocolata si gem de afine

Cheesecake cu ciocolata si gem de afine este un desert cremos si extrem de gustos.

Ingrediente

  • Pentru crusta
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt
  • Pentru umplutura
  • 1 plic de gelatina
  • 50 ml de apa rece
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g de zahar
  • 200 g smantana
  • 200 g smantana dulce, pentru frisca
  • 1 ciocolata cu lapte
  • gem de afine, pentru servit

Mod de preparare

Crusta    

Biscuitii se macina marunt.     

Untul se topeste si se adauga la biscuitii zdrobiti. Se amesteca bine.    

Amestecul se pune intr-o forma de tort cu hartie de copt. Se da la rece.    

Umplutura    

Gelatina se hidrateaza 5 minute in 50 de ml de apa. Apoi se incalzeste pe baie de aburi sau  la microunde, cat sa se dizolve.    

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.    

Se bate frisca. Se amesteca cu branza, smantana, gelatina, ciocolata si zaharul.    

Asamblare    

Se toarna umplutura peste blatul de biscuiti.    

Se da la rece, peste noapte.  

Se serveste, cu gem de afine deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata si gem de afine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert budinca de cozonac

Postat de Bucataras

Desert budinca de cozonac

Taie cozonacul in cuburi.  Topeste 50 g unt, unge vasul in care faci budinca, pune si bucatile de cozonac in vas si toarna restul de unt peste cozonac.  Adauga bucati de rahat,...

Citeste continuarea

Desert cornulete cu dulceata de gutui

Postat de reisnaor_2006

Desert cornulete cu dulceata de gutui

      Dizolvam pliculetul de drojdie in 2-3 linguri de lapte cald. Mierea si untul le dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat moale...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.09.2018, 13:56
super
la 02.09.2018, 14:05
Buna trebuie sa fie !!!!
la 02.09.2018, 14:25
Yammiii!
la 02.09.2018, 14:37
la 02.09.2018, 15:11

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking