Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale

Postat de adela81 in Dulciuri
20 Feb 2016 | 2872 vizualizari
Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale

Ingrediente

  • Baza:
  • 200 g biscuiti zdrobiti
  • 2 linguri migdale macinate
  • 100 g unt topit
  • 2-3 linguri lapte
Umplutura:
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 500 g kvarg ( sau branza de vaci)
  • 100 g crema de branza Philadephia
  • 50 g amidon alimentar
  • 125 g stafide brune
Glazura:
  • 100 g ciocolata cu stafide si migdale
  • 50 ml smantana minim 20%
  • 25 g migdale feliate

Mod de preparare

In primul rand pregatim baza, amestecati  biscuitii macinati cu migdalele macinate si turnati untul topit peste. Pe urma tapetati o forma de tarta sau de chec (in cazul meu), cu acest amestec, inclusiv peretii formei si lasati  deoparte.


Mixati ouale cu zaharul pana ce devin cremoase.


Pe urma adaugam crema de branza si amestecam.


Adaugati si kvarg sau branza de vaci si amestecati.


Urmeaza sa incorporati amidonul alimentar.



Iar spre final stafidele spalate si inmuiate in apa calduta.


Turnati compozitia obtinuta in tava, peste biscuiti si introduceti totul in cuptorul incalzit la 180 grade C timp de 30 minute.


Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca complet.


Topim ciocolata impreuna cu smantana pe bain marie.


Glazuram cheesecake- ul nostru si presaram fulgi de migdale. Dam la rece pentru cel putin o ora apoi feliem si savuram cu mare pofta.


Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu prune

Postat de RuxyRux

Prajitura cu prune

Galbenusurile le amestecam cu laptele( rece) , vanilia si coaja de lamaie, apoi ulterior vom adauga untul topit. Albusurile  zi zaharul pudra se mixeaza ca la bezea. Peste galbenusuri...

Citeste continuarea

Nuci umplute

Postat de diaconta

Nuci umplute

Pentru cojile de nuci am mixat ouale cu zaharul,am adaugat apoi cate o lingura de lapte si de ulei,sarea,amoniacul stins cu zeama de lamâie,vanilia si faina. Am adaugat faina pâna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2016, 12:05
la 25.02.2016, 21:21
foarte bun
la 15.03.2016, 17:23
Ce praji buna !!!! Bine ai venit
la 19.04.2016, 23:32

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking