Cheesecake cu jeleu de piersici

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
10 Oct 2015 | 7724 vizualizari

Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le placa nici lor mei nici mie, ma gandeam eu crusta de biscuiti nu e pe placul mamei, eu nu prea folosesc gelatina si mi-a fost tare frica ca o sa imi iese jeleul prea tare si tot asa. Cum am facut, cum n-am facut, a iesit un desert delicios, mai ceva ca la cofetarie (as zic ai mei). Blatul nu fost deloc tare asa cum credem, crema a iesit perfecta nici prea moale, nici gelatinoasa, iar jeleul a fost perfect. E clar, o sa mai fac si alta data in alte combintii!

Inapoi la reteta

Comentarii (42)

la 11.10.2015, 20:33
Un desert racoritor,apetisant!
la 12.10.2015, 10:27
Delicios! super fotografii!!!!
la 12.10.2015, 11:27
Wow , ce frumos
la 12.10.2015, 20:03
Multumesc mult Daniela
la 12.10.2015, 20:04
Adele
la 12.10.2015, 20:04
Andreea
la 12.10.2015, 20:04
Iti multumesc Xandrine
la 12.10.2015, 20:04
Multumesc Teo
la 12.10.2015, 20:05
Multumesc Sara
la 12.10.2015, 20:05
Mihaela, multumesc
la 12.10.2015, 22:49
Tare bine arata!
la 13.10.2015, 21:24
Multumesc Andra

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking