Cheesecake cu jeleu de piersici

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
10 Oct 2015 | 7742 vizualizari

Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le placa nici lor mei nici mie, ma gandeam eu crusta de biscuiti nu e pe placul mamei, eu nu prea folosesc gelatina si mi-a fost tare frica ca o sa imi iese jeleul prea tare si tot asa. Cum am facut, cum n-am facut, a iesit un desert delicios, mai ceva ca la cofetarie (as zic ai mei). Blatul nu fost deloc tare asa cum credem, crema a iesit perfecta nici prea moale, nici gelatinoasa, iar jeleul a fost perfect. E clar, o sa mai fac si alta data in alte combintii!

Inapoi la reteta

Comentarii (42)

la 11.10.2015, 10:14
Multumesc Camelya
la 11.10.2015, 10:15
Dia, ar trebuie macar o data pe luna sa schimbam decoratiunile ))))
la 11.10.2015, 10:15
Multumesc mult Ruxy
la 11.10.2015, 10:15
Delia
la 11.10.2015, 10:15
Multumesc Vladimir
la 11.10.2015, 10:16
Iti multumesc Meri
la 11.10.2015, 10:16
Multumesc Bya
la 11.10.2015, 10:16
Un mega deliciu Mirela
la 11.10.2015, 10:16
Multumesc Catalina
la 11.10.2015, 11:44
Delicios!
la 11.10.2015, 13:13
wow ce deliciu bun, bun, bun!
la 11.10.2015, 14:18
la 11.10.2015, 17:03
la 11.10.2015, 18:50
Frumoase fotografii!
la 11.10.2015, 20:09
Multumesc Dantes

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking