Am pregatit mai întâi blatul.
Am mixat ouale întregi cu zaharul (Green Sugar)si un praf de sare,pâna si-au triplat volumul si spuma a devenit ca si o crema,paletele mixerului lasând urme.
Am redus apoi viteza mixerului si am adaugat uleiul în fir subtire.
La final am pus faina,încorporând-o usor cu un tel.
Am pus compozitia în tava în care am pus hârtie de copt.
Am pus tava la cuptor pentru 30 de minute.
Primele 15 minute am reglat temperatura la 200 de grade,apoi am redus la 180 de grade.
Am lasat blatul sa se raceasca în cuptor.
Asa cum am spus,dupa ce s-a racit,am taiat o felie mai subtire din el pentru ca era prea înalt.
Pentru crema de brânza,am pus folie de gelatina în apa rece sa se hidrateze.
Am mixat frisca.Nu trebuie sa fie prea ferma.
Crema Mascarpone am mixat-o cu Green Sugar si arome.
Am încalzit gelatina în cuptorul cu microunde (mare atentie sa nu o fierbeti) apoi am amestecat-o cu 2 linguri de mascarpone.Aveti grija ca mascarponele sa nu fie prea rece când faceti aceasta operatiune.Am pus-o apoi în restul cremei.
La final am încorporat si frisca si zmeura congelata.
In forma în care am copt blatul,am pus blatul si l-am acoperit cu crema de brânza.
Am pus la frigider cât timp am preparat jeleul de lamâie.
Am pus foile de gelatina la hidrtatat în apa rece.
Oul întreg împreuna cu galbenusurile le-am mixat cu Green Sugar,am adaugat zeama de lamâie si le-am pus pe baie de aburi.
Am amestecat cu telul pâna a început sa se îngroase (cam 10-15 minute).
Am încalzit apoi gelatina la microunde si am pus-o peste crema de lamâie.
Dupa ce s-a racorit putin jeleul,l-am pus peste crema de brânza si am ornat deasupra cu cirese confiate.
Am lasat la frigider pâna s-a racit bine si l-am putut felia(dupa ce în prealabil am scos inelul formei de copt).
S-aveţi poftă !!!