Cheesecake cu lapte condensat ( Copt)

Postat de mimmi in Prajituri
27 Iun 2012 | 6997 vizualizari
Cheesecake cu lapte condensat ( Copt)

Ingrediente

  • 500 g branza (eu am pus de vaci),
  • o conserva lapte condensat (397 g),
  • 3 oua,
  • Baza :
  • 170 g biscuiti digestivi,
  • 70 g unt topit,
  • Sosul de mure :
  • 200 g mure (congelate),

Mod de preparare

Sfarmam biscuitii in robotul de bucatarie sau ii punem intr-o punga si cu ajutorul facaletului ii sfarmam. Ii amestecam cu untul topit si tapetam o forma rotunda (care la randul ei este tapetata cu hartie de copt). Dam forma la frgider pana pregatim umplutura.

Mixam ouale, adaugam branza, mixam 1 minut si adaugam si laptele condensat. Mixam din nou pana se incorporeaza totul. Turnam crema in tava si dam forma la cuptor pentru cca 50 de minute, pana se intareste si se rumeneste usor.  

Pentru sos : Am pus murele in blender, le-am mixat bine bine si le-am strecurat printr-o sita.

Dupa ce s-a racit cheesecake-ul il ornam cu mure si il servim cu sosul proaspat ! Enjoy !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu lapte condensat ( Copt)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura cu cirese

Postat de panacris

Desert prajitura cu cirese

  Ouăle se bat energic cu zahărul tos, zahărul vanilinat și un praf de sare. Se adauga ușor untul topit. După ce s-au încorporat bine, se adauga făina cernută împreună...

Citeste continuarea

Baclava

Postat de MotanLaOale

Baclava

Foile se lasa la dezghetat. Nuca se prajeste putin, se sufla de coji si se lasa la racit. Rece se macina, fin sau mai mare, si se amesteca cu scortisoara si nucsoara. Eu am macinat-o fin din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2012, 10:33
imi place cheesecake-ul in orice varianta
la 27.06.2012, 10:35
la 27.06.2012, 10:49
bun
la 27.06.2012, 11:48
Super!!
la 27.06.2012, 11:54

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking