Cheesecake de ciocolata

Postat de aziz in Torturi
11 Mai 2011 | 6189 vizualizari
Cheesecake de ciocolata

Ingrediente

  • 250 gr biscuiti sfaramati
  • 150 gr unt
  • Crema:
  • 500ml smantana pentru frisca
  • 1 pachet puding vanilie
  • 500 gr crema de branza (eu am pus 5%grasime)
  • 1/2 pahar zahar(eu am pus un pahar intreg pt ca am adaugat cacao)
  • 1/2 pahar lapte rece
  • 7 gr gelatina+50 ml apa rece
  • 2 linguri cacao 50 gr ciocolata cu lapte topita
  • Topping:
  • 100ml smantana lichida pt frisca
  • 50 gr unt
  • 100 gr ciocolata cu lapte 
  • o lingura gelatina+50 ml apa rece

Mod de preparare

Biscuitii sfaramati foarte fin se amesteca cu untul topit si se aseaza intr-o forma de tort rotunda. Se preseaza pe fundul tavii si se dau la frigider pina facem crema de branza.

Batem frisca pina se intareste cu cele 2 linguri de cacao si ciocolata topita. Crema de branza se mixeaza cu pudingul de vanilie si laptele+zaharul pina acesta din urma se topeste. Gelatina se pune la hidratat cu apa rece citeva minute, apoi deasupra unui castron cu apa calda. Se amesteca pina la topire. Adaugam gelatina in crema de branza, apoi intreg amestecul il amestecam cu frisca .

Crema obtinuta o punem in tava peste biscuiti si dam la frigider pt cel putin 4 -5 ore, eu am lasat peste noapte.

Siropul de ciocolata pt topping il obtinem astfel:topim untul cu ciocolata adaugam frisca lichida si gelatina hidratata si topita deasupra unui vas cu apa fierbinte. Lasam siropul la racit si turnam deasupra cremei de branza asta abia a doua zi sau dupa cele 4-5 ore de  stat la frigider. Decoram cu bombonele sau ciocolata rasa sau cu ce va place.

Pofta buna!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cheesecake fara coacere - Reteta rapida si delicioasa

Postat de Caty

Cheesecake fara coacere - Reteta rapida si delicioasa

Cum se prepara Cheesecake fara coacere - Reteta rapida si delicioasa Mai intai punem gelatina la hidratat in 150ml apa rece, apoi ne ocupam de biscuiti. Ii macinam, ii amestecam cu untul topit...

Citeste continuarea

Desert cheesecake cu capsuni si ciocolata

Postat de oanapl

Desert cheesecake cu capsuni si ciocolata

Blat: Se măruntesc biscuiții într-un robot / blender, se adaugă untul topit și se amestecă puțin, până se încorporează bine. Se pune o formă cu pereți detașabili...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2011, 15:37
E clar ca-mi place, daaa?
la 11.05.2011, 15:43
Am ajuns la timp pentru o bucata( mare please)
la 11.05.2011, 15:50
vai Monule ce-i aici!!!
la 11.05.2011, 16:16
bun rau
la 11.05.2011, 16:18
vai mona ce ne faci tu noua

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking