Cheesecake in vas Zepter

Postat de bylaura in Prajituri
8 Iul 2013 | 5807 vizualizari
Cheesecake in vas Zepter

Iata si un desert, simplu, rapid si tare dulceeeee :)

Ingrediente

  • 500 gr. branza de vaci
  • 25 gr. stafide
  • 100 gr. unt
  • 150 gr. zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 praf de copt
  • lamaie
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se pun stafidele la inmuiat in zeama de lamaie, apoi se amesteca cu branza.

Untul la temperatura camerei, se amesteca cu un pic de sare pana devine omogen.

Galbenusurile se separa de albusuri si se adauga la unt impreuna cu branza.

Seprat, se amesteca faina cu grisul si praful de copt, apoi se adauga in compozitia de branza.

La final se bat albusurile batute spuma si amestecate cu zaharul pana se topeste, si se incorporeaza in restul preparatului.

 

Se aseaza hartia de copt in vasul Zepter si se toarna compozitia.

Se aseaza pe ochiul cel mai mic al aragazului, la foc minim si se lasa la copt pana cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi. 

Din cand in cand este recomandat sa se stearga condensul format pe interiorul capacului.

Se opreste focul si se mai lasa 10 min. dupa care se poate scoate din vas cu ajutorul hartiei de copt, se lasa la racit si se tapeteaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Turta dulce

Postat de papabundetot

Turta dulce

Intr-o cratita am pus untul,mierea si zaharul si le-am incalzit usor pana cand zaharul s-a topit complet,am dat apoi cratita la rece cateva minute.Am rasturnat apoi continutul cratitei intr-un...

Citeste continuarea

Desert tarta cu budinca de ciocolata si capsuni

Postat de Valclaudia

Desert tarta cu budinca de ciocolata si capsuni

Separa ouale. Preincalzeste cuptorul la 175 grade C. Bate spuma albusurile cu praful de sare. Galbenusurile le mixezi cu praful de copt, zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.07.2013, 08:44
la 08.07.2013, 08:45
Misto ... cine n-are Zepter , nu face
la 08.07.2013, 08:45
Motan
la 08.07.2013, 08:46
Ba da Diana, reteta este pentru cuptor, dar partea frumoasa este ca poti folosi vasul acesta si pentru coacere, pur si simplu pe aragaz
la 08.07.2013, 08:47
Delicios de duce și aromat!

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking