Cherry jam Muffins

Postat de laylalala in Prajituri
16 Feb 2010 | 3571 vizualizari
Cherry jam Muffins

Ingrediente

  • 70 gr unt, la temperatura camerei
  • 75 gr zaha
  • r90 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat Bourbon
  • 6 lingurite gem de visine

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 190⁰C.
Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea.Intr-un alt vas bate untul cu ambele feluri de zahar, apoi adauga ouale si amesteca.Adauga compozitia cu faina si amesteca putin, doar cat sa se incorporeze faina.
Intr-o tava de briose cu 6 locuri pune cate o lingura plina de aluat in fiecare loc.In centrul fiecarei briose pune cate o lingurita de gem de visine apoi acopera gemul cu cate o lingura de aluat ramas.Da briosele la copt 17-20 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cherry jam Muffins" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec zebra

Postat de andaoana

Chec zebra

Batem ouale cu zaharul , romul si praful de sare pana devin albe si nu se mai simte zaharul , adaugam frisca lichida sau iaurtul , faina , uleiul , praful de copt si omogenizam bine . Impartim...

Citeste continuarea

Desert tavalite in nuca de cocos

Postat de cristeena20

Desert tavalite in nuca de cocos

Incepem sa facem blatul. Pregatim tava dreptunghiulara si o ungem cu margarina si o pudram cu faina. Topim pe aburi intr-un bol ouale, zaharul, untul, mierea si laptele, amestecand cu un tel...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.02.2010, 22:59
Cred ca sunt foarte bune cu visine, putin acrisoare
la 16.02.2010, 23:05
de acord cu tine, Liana! ce zici de ''micuta bucatareasa''?
la 17.02.2010, 10:53
delicioase cu siguranta
la 17.02.2010, 13:24
sigur foarte bune
la 10.03.2011, 10:55

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking