Chicken pesto roll-up

Postat de caroline in Pui
4 Mar 2019 | 2728 vizualizari
Chicken pesto roll-up

Am vazut aceasta reteta pe un site de socializare. Mi-a atras atentia, mai ales ca toate ingredientele sunt pe placul nostru. A iesit o bunatate, un deliciu si a devenit una din retetele mele preferate !!!

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 4 linguri cu pesto
  • 200 gr mozzarella
  • 1 rosie mare rotunda
  • 150 gr rosii cherry
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosia o spalam si o feliem cat mai subtire. Trebuie sa avem 8 felii de rosie.

Dezosam pieptul de pui. Inlaturam pielita si partea grasa.

Taiem apoi pieptul de pui in doua jumatati si fiecare parte apoi o taiem in doua pe lungime. Spalam pieptul de pui si il asezam pe un servet de hartie pentru a elimina apa.

Batem apoi pieptul de pui pentru a avea felii cat mai subtiri.

Presaram pe fiecare parte sare si piper ( dupa gust) .

Punem cate o lingura de pesto si intindem usor .

Peste pesto asezam cate 2 felii de rosie.

Presaram apoi peste rosii, mozzarella data prin razatoare.

Rulam fiecare felie de piept de pui si o inchidem cu scobitori ( astel nu se va desface) .

Punem uleiul si untul intr-o tigaie antiaderenta si asezam rulourile pe pui . Intoarcem pe ambele parti pana ce puiul capata o culoare aurie .

Adaugam rosiile cherry taiate in jumatate si mai lasam cateva minute . 

Se lasa sa se racoreasca 2-3 minute , apoi servim.

Pota buna !

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken pesto roll-up" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui cu tortelloni in sos alb

Postat de merisor67

Piept de pui cu tortelloni in sos alb

Pieptul de pui il taiem in fasii lungi  pe care le stropim cu zeama de lamaie si le condimentam cu sare, piper, boia de ardei, apoi le trecem prin faina si le prajim in unt si ulei de...

Citeste continuarea

Bastonase de pui

Postat de mirela0911

Bastonase de pui

Se spala bine pieptul de  pui , se usuca cu servetele absorbante apoi se taie in bastonase de marime potrivita. Intr-un  bol  se pune faina cu condimentele si se amesteca bine....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2019, 11:32
la 04.03.2019, 11:42
la 04.03.2019, 11:52
la 04.03.2019, 12:13
la 04.03.2019, 12:15

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking