Chifle cu cascaval

Postat de Bunica in Piine
10 Mai 2020 | 2526 vizualizari
Chifle cu cascaval

ALUATURI DE CASA
Chiflele cu cascaval sunt o bunatate, atat calde cat si reci. Din aceasta cantitate ies 8 chifle. Va sfatuiesc sa nu mariti cantitatea daca vreti sa nu riscati schimbarea de greutate! Sa nu va aud ca nu v-am avertizat!:))))))  

Ingrediente

  • 100 ml. lapte caldut
  • 259 g. faina
  • 1 ou
  • 100 g. cascaval ras
  • 1 lingurita rasa de sare

Mod de preparare

Intr-un vas de framantat puneti faina .

Peste care adaugati celelate ingrediente si framantati pana nu se mai lipeste de maini.

Acopera cu un prosop curat si lasa la dospit 30 de minute.

Imparte aluatul obtinut in 8 parti.

Formeaza chiflele si lasa-le la dospid 10 minute.

Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.

Pune chiflele in tava si da tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 30-35 minute.

Chiflele sa fie rumenite furumos.

Se scoate tava din cuptor si se acopera cu un prosop.

Se servasc atat calde cat si reci.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Painici umplute

Postat de mirela0911

Painici umplute

Pentru acest aluat am apelat la ajutorul masinii de paine. Am introdus ingredientele in ordinea scrisa, am pornit aparatul si el a facut toata treaba. Dupa ce a terminat de framantat aluatul, am...

Citeste continuarea

Painici umplute cu muschi file si cascaval

Postat de Pungasa_Rogue

Painici umplute cu muschi file si cascaval

Se cern 200 g faina intr-un castron si se presara cu sare. Intr-un alt castron se freaca drojdia cu zaharul pana cand drojdia devine lichida, apoi se toarna peste faina. Se adauga iaurtul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2020, 10:46
Apetisante!
la 10.05.2020, 10:52
Cu cașcaval, pe gustul meu...!
la 10.05.2020, 11:24
la 10.05.2020, 11:47
Ce bune-s!
la 10.05.2020, 12:06

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking