Ingrediente
- 100 ml. lapte caldut
- 259 g. faina
- 1 ou
- 100 g. cascaval ras
- 1 lingurita rasa de sare
Mod de preparare
Intr-un vas de framantat puneti faina .
Peste care adaugati celelate ingrediente si framantati pana nu se mai lipeste de maini.
Acopera cu un prosop curat si lasa la dospit 30 de minute.
Imparte aluatul obtinut in 8 parti.
Formeaza chiflele si lasa-le la dospid 10 minute.
Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.
Pune chiflele in tava si da tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 30-35 minute.
Chiflele sa fie rumenite furumos.
Se scoate tava din cuptor si se acopera cu un prosop.
Se servasc atat calde cat si reci.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|