Chifle cu lapte batut si parmezan

Postat de rocsi_1612 in Piine
14 Apr 2020 | 2753 vizualizari

Ce faci cand ai pofta de niste chifle pufoase si coaja crocanta? Te apuci de framantat! In ultima perioada am tot facut paine la masina de paine, insa acum imi doream sa mananc o chifla calda, unsa cu putin unt sau chiar sa imi fac un sandwich delicios. Am folosit lapte batut pentru framantarea lor, pentru ca asta aveam in frigider si mi-a placut foarte cum cum au iesit. Puteti sa le faceti si voi!

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 14.04.2020, 20:03
Bune!
la 14.04.2020, 20:10
Foarte bune...!
la 14.04.2020, 20:38
foarte bune
la 14.04.2020, 20:46
la 14.04.2020, 21:19
Foarte bune !!!
la 14.04.2020, 21:24
la 15.04.2020, 10:08
Ce bine arata!
la 15.04.2020, 10:12
la 15.04.2020, 13:57
Bune!
la 15.04.2020, 14:28
Niste parmezan vreau si eu...
la 15.04.2020, 19:26
Multumesc mult tuturor!
la 15.04.2020, 19:27
Cleme, am cumparat, asa ca iti trimit
la 16.04.2020, 21:31
Frumoase si bune Rocsi!
la 16.04.2020, 22:18
la 26.04.2020, 20:35
Ce apetisante sunt!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking