Ingrediente
- 100 gr faina
- 1 cutie de porumb fiert (a mea a avut 320 gr Lidl)
- 120 ml lapte
- 2 oua
- un praf de sare
- 20 gr unt
- 50 gr cascaval razuit
- 50 gr parmezan
- parmezan extra pentru pudrat
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
1. Se amesteca laptele, ouale, untul topit. Faina se pune intr-un vas larg, se face un gol in mijloc, se adauga amestecul de lapte.
2. Se adauga porumbul usor strivit in blender, cascavalul si parmezanul si se amesteca bine.
3. In uleiul incins, se pun cu lingura gramajoare din aluat si se lasa pana devin aurii. Se scot pe servete absorbante de hartie. Eu le-am mai pudrat cu parmezan.
O bunatate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu porumb si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|