Chiftele cu susan

Postat de sufletista in Mancaruri cu carne
19 Apr 2020 | 6821 vizualizari
Chiftele cu susan

Ingrediente

  • Chiftele
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 linguri pesmet
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingura seminte de susan
  • 1 varf cutit ghimbir pudra
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel uscat
  • Pentru tavalit
  • 2 oua
  • 200 g susan
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam carnea cu ou, pesmet, condimente dupa gust si dam la rece 30 min.

Cu mainele umede, formam chiftelutele, le asezam pe un tocator.

Batem ouale cu un praf de sare.

In alt bol adaugam susanul.

Incalzim uleiul intr-o tigaie mai adanca. (eu am folosit friteuza)

Tavalim chiftlele prin ou, apoi prin semintele de susan.

Le prajim cca 6 min pe ambele parti.

Le scoatem pe un servetel de bucatarie, repetam pana ce terminam.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Painici umplute cu chiftele din carne de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Painici umplute cu chiftele din carne de porc

Drojdia se freaca cu zaharul pana cand devine lichida. Se adauga laptele cald si putina faina si se lasa sa dospeasca. Dupa aceea, se adauga sarea si restul de faina si se framanta totul. La...

Citeste continuarea

Chiftele in aluat cu bere

Postat de Bucataras

Chiftele in aluat cu bere

Incepe cu aluatul: framanta drojdia proaspata cu zaharul si dizolv-o in apa calduta. Pune si o lingura de faina si amesteca bine. Trebuie lasata cam 10 min la cald, pana se umfla frumos....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2020, 20:33
la 19.04.2020, 20:55
Nu ma impac deloc cu susanul...
la 19.04.2020, 21:24
la 19.04.2020, 21:38
Ce bune sunt!
la 19.04.2020, 21:50
Bune!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking