Ingrediente
- 450 g ghebe fierte si tocate
- 35 g leurda (cca 15 frunze)
- 1 morcov mare (120 g)
- 1 ceapa alba curatata (60 g)
- 1 lgt faina de psyllium
- 1 lgt faina integrala de orz
- 1 lgt faina integrala de ovaz
- 1 lg tarate de ovaz
- 6-7 buc rosii uscate
- 2 catei de usturoi
- 1/4 lgt sare
- 1/8 lgt piper
- +
- 1 lg de tarate de grau pentru dat chiftelele
Mod de preparare
1. Preincalzim cuptorul la 200°C.
2. Tocam ceapa, leurda si rosiile.
3. Zdrobim cateii de usturoi, iar morcovul il razuim apoi le amestecam cu restul ingredientelor.
4. Luam cate o lingurita din compozitie si formam bilute, care le vom da prin taratea de grau.
5. Punem chiftelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le introducem in cuptor pentru 20-30 min.
Apoi le scoatem, asteptam sa se raceasca sau nu si tabaram pe ele. :))
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de ciuperci cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|