Chiftele de dovlecei cu branza si marar

Postat de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri
17 Iun 2014 | 28278 vizualizari
Chiftele de dovlecei cu branza si marar

Ingrediente

  • 1 kg dovlecei
  • 200 g branza sarata de oaie
  • 2 oua
  • 1 legatura marar (eu am pus marar uscat)
  • 7 linguri de faina
  • sare (daca mai este nevoie)
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu gaurile mici. Intr-un alt vas pe aceasi razatoare dam si branza de oaie.

Dovleceii dati pe razatoare ii scurgem de apa pe care au lasat-o si ii punem peste branza.

Peste branza si dovlecei adaugam ouale, mararul tocat marunt si amestecam bine ingredientele. Deoarece compozitia este moale adaugam 7 linguri de faina si amestecam bine. Adaugam piper dupa gust si sare daca mai este nevoie.

Incingem uleiul si punem chiftelele cu lingura in tigaie, le prajim la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti.

Dupa ce s-au prajit chiftelele le punem pe un servetel de hartie pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele de dovlecei si cartofi reteta pas cu pas

Postat de MotanLaOale

Chiftele de dovlecei si cartofi reteta pas cu pas

Cum se prepara Chiftele de dovlecei si cartofi reteta pas cu pas Dovleceii se curata, se taie in doua pe lung si daca au seminte se scot cu o lingurita. Se dau pe razatoarea mare, se...

Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea

Postat de trifadalia

Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea

Se curata dovlecelul de coaja si de seminte, apoi se da pe razatoarea cu gauri mari si se lasa cu sare si piper jumatate de ora pentru a se inmuia. Apoi se stoarce de zeama lasata, se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2014, 12:24
Foarte bune
la 17.06.2014, 12:25
la 17.06.2014, 12:28
Bune!
la 17.06.2014, 12:56
la 17.06.2014, 13:05
Tare bune!!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking