Ingrediente
- 2 dovlecei mari
- 1 morcov
- 2 oua
- 1 ceapa alba
- 3 catei de usturoi
- 100 g cascavea
- 1/2 legatura de marar
- 2 linguri pesmet pentru compozitie
- vegeta/piper
- pesmet pentru crusta
Mod de preparare
Dovleceii se curata de coaja ,se dau pe razatoarea mare si se lasa 15 minute deoparte.
Se storc bine de apa si se pun intr-un castron impreuna cu morcovul ras,ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.
Punem condimentele,cascaveaua rasa,ouale si pesmetul.
Se formeaza chiftelutele si se dau prin pesmet.
Se pun intr-o tava pe hartie de copt,se dau pentru 20 minute la cuptor dupa care se intorc cu grija si se mai lasa inca 20 minute.
Se servesc atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|