Chiftele de legume

Postat de carla27carla in Mancaruri de post
25 Apr 2016 | 6828 vizualizari
Chiftele de legume

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ardei galben
  • 150 gr orez fiert
  • 400 gr naut fiert
  • 250 gr ciuperci
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • 2 cepe
  • ulei
  • busuioc.oregano,maghiran

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele. Se pune orezul la fiert. Ceapa se taie felii subtiri, morcovul, dovlecelul se dau pe razatoarea cu ochiuri mici,ciupercile se toaca feliute. Ardeiul se toaca marunt. Intr-o tigaie se pun 3-4 linguri de ulei se pune pe foc si se adauga legumele sa se caleasca. Cand s-au inmuiat, se adauga nautul tocat si orezul fiert. Se amesteca si se potriveste de sare si piper. Se pun condimente: busuioc, oregano si maghiran dupa gust. Se lasa sa se raceasca si se pune intr-un lighean mai mare si se adauga pesmet pana se incheaga un pic. Intr-o tava se pune hartie de copt si se formeaza chiftele  care se aseaza in tava. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc pe fiecare parte.Cand sunt coapte se scot si se servec calde cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

Postat de autodiag

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

Cartofii se spala si se pun la fiert, apoi se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea, se descojesc si se dau pe razatoarea cea mare intr-un castron. Se curata ceapa de foi, se...

Citeste continuarea

Chiftele coapte de pui cu legume

Postat de katty

Chiftele coapte de pui cu legume

  Tocam carnea de pui. Curatam morcovul si dovlecelul si le radem pe razatoarea mare. Amestecam pieptul de pui cu morcovul, zucchini, ouale, pesmetul, mararul si patrunjelul tocat fin,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2016, 10:17
la 25.04.2016, 10:39
Tare bune!
la 25.04.2016, 10:39
la 25.04.2016, 10:53
la 25.04.2016, 11:53
buneee!!!!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking