Ingrediente
- 1 piept si jumatate de pui mare
- 1 ceapa rosie.
- 1legatura ceapa verde
- marar si patrunjel
- 4 catei de usturoi
- 1 miez de paine neagra
- o lingura de mustar.
- Sare si piper dupa gust
- o lingura ulei.
- O lingura apa minerala
- O lingurita bicarbonat
- O lingura pesmet
- Faina pentru tavalit chiftelutele
- Ulei vegetal pentru prajit
Mod de preparare
Carnea se toaca impreuna cu ceapa, ceapa verde, usturoiul, painea si apoi se amesteca cu restul ingredientelor, se framanta compozitia, se formeaza chiftelele, se trec prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Chiftelele se scot pe servet absorbant si se mananca cu pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|