Ingrediente
- 1 kg piept de pui
- 500 g dovleac copt
- 1 ou
- patrunjel verde
- 1 ceapa verde
- sare
- piper
- 1 capatana usturoi
- boia de ardei
- cimbru
- 100 g pesmet
- faina alba
- 2 linguri untura
- 300 ml ulei
Mod de preparare
Carnea de pui o tocam cu ajutorul robotului. Adaugam dovleacul copt,usturoiul curatat si pisat cu zdrobitorul.
Ceapa si patrunjelul le spalam si le tocam marunt,adaugam condimente dupa gust,oul batut,pesmetul,amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se odihneasca cca 30 min.
Cu o lingura luam din aluat si le modelam cu mainele umede,le tavalim prin faina alba si le prajim in ulei incins in care am adaugat untura.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|