Ingrediente
- 2 piepti mari de pui
- 2 cepe
- 5 catei de usturoi
- 1 ou si 1 galbenus
- 1/2 legatura de marar
- 1/2 legatura de patrunjel
- 1 lingura de ulei( eu am pus de palmier)
- 1 lingura de apa minerala
- 1 lingura de faina cu varf
- sare( in jur de o lingurita)
- piper dupa gust
- ulei pentru uns tava
Mod de preparare
Se toaca carnea impreuna cu ceapa, usturoiul, verdeata, se adauga oul si galbenusul, uleiul, apa, sarea, piperul, faina, apoi se amesteca bine.
Cu mana uda se formeaza chiftelele si se asaza in tava de cuptor unsa cu ulei.
Se coc la cuptorul incins pana se rumenesc frumos.
La jumatatea coacerii se pensuleaza cu putin ulei din tava. ( sau se pot intoarce, cum doriti).
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|