Ingrediente
- 2 conserve ton in ulei de masline
- 1 conserva porumb dulce
- 8 oua de prepelita
- 1 ceapa rosie
- 3 linguri pesmet
- piper
- boia de ardei dulce
- zeama de la 1/2 lamaie
Mod de preparare
Amestecam intr-un bol boabele de porumb bine scurse de lichid, fileul de ton scurs, dar usor uns si stropit cu zeama de lamaie, ceapa rosie taiata solzisori si ouale de prepelita.
Presaram peste acest amestec cate un praf de piper si unul de boia, apoi omogenizam adaugand treptat si pesmetul.
Formam din aceasta compozitie niste sfere cat o nuca pe care le asezam in forme de briose si le coacem pentru 20-25 de minute la 180 de grade.
Le servim calde sau reci, stropite cu zeama lamaie.
Sunt tare bune si de efect!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de ton cu porumb dulce si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|