Ingrediente
- 1 kg pulpa de porc
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 4 oua
- 1 legatura made marar
- 6 catei de usturoi
- 1 lingurita cimbru
- Sare/piper/ maggi secretul gustului
- Faina si ulei pt prajit
Mod de preparare
Spalam carnea si o taiem fasii; curatam legumele si le portionam sa intre in masina de tocat. Dam carnea si legumele prin masina, adaugam morcovul ras marunt si usturoiul, portivim de sare si piper, punem cimbrul si maggi, spargem ouale si amestecam cu spor; punem si mararul si mai amestecam putin. Incingem uleiul, formam chiftelutele, le tavalim usor prin faina si le punem la prajit la foc potrivit pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Le scoatem pe servetele ca sa se absoarba uleiul in exces. Procedam la fel cu toata compozitia. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|