Ingrediente
- 2 cepe
- 10 catei de usturoi
- 100 g paine veche de o zi
- 1 kg carne tocata de porc
- 1 ou
- putin piper negru macinat
- putin cimbru uscat
- sare (dupa gust)
Mod de preparare
Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt.
Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste.
Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine.
Se pun ceapa, usturoiul si painea in robotul de bucatarie si se maruntesc.
Intr-un castron se pune carnea tocata de porc. Se adauga amestecul cu paine, ceapa si usturoi, oul, putin piper negru macinat, putin cimbru uscat si sare (dupa gust). Se amesteca totul.
Se formeaza chiftelele si se prajesc in untura pe ambele parti, dupa care se scot pe un servetel absorbant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|