Chiftele din carne de porc, la cuptor

Postat de RODIMUR in Porc
10 Oct 2020 | 4940 vizualizari

Săptămâna trecută am făcut niște chiftele din carne de porc, la cuptor, din dorința de a găti mai sănătos, fără prăjeli și fără mirosuri puternice în bucătărie. Am înlocuit cartoful crud și mai ales pâinea înmuiată din compoziție cu un morcov răzuit, pentru că nu voiam ca chifteluțele să fie lipicioase. Noua compoziție a dat chiftelelor o textură fermă și un gust excelent, mai ales că am adăugat usturoi suficient și mai ales mult mărar, condimentul natural care-mi place foarte mult și care se potrivește foarte bine în acest preparat. Din ingredientele de mai jos am făcut 25 chiftele, pe care le-am servit cu garnituri clasice, cam 4/porție.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 11.10.2020, 11:13
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 11.10.2020, 14:45
Foarte bune si frumos prezentate!
la 11.10.2020, 15:43
Îți mulțumesc frumos, Mirela, pentru aprecieri!
la 11.10.2020, 20:18
Suntem fani chiftele la cuptor si asa le pregatesc de cativa ani! Sunt o bunatate!
la 11.10.2020, 21:02
Așa este, Rocsi, pregătite astfel sunt foarte bune și sănătoase... Mulțumesc frumos pentru atenție!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking