Ingrediente
- 1kg carne tocata de porc
- 2 oua
- 1/2 cana fulgi de ovaz
- 4-5 catei de usturoi
- sare dupa gust
- piper dupa gust
- curry dupa gust
- 1/2 lingurita boia dulce
- marar verde
- cca 75 gr. tarate de ovaz
Mod de preparare
Preincalzim cuptorul la 200 grade.
Carnea tocata se pune intr-un castron incapator, adaugam ouale, usturoiul tocat marunt,fulgii de ovaz si condimente dupa gust.
Tapetam tava cu hartie de copt.
Formam chiftelutele dupa marimea si forma dorita, le trecem prin tarate de ovaz si le asezam in tava tapetata.
Dam tava la cuptor pentru 40 minute.
Vom obtine niste chiftelute delicioase si crocante pe care le putem servi atat calde,cat si reci.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|