Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
9 Mar 2016 | 2357 vizualizari
Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar

Ingrediente

  • 1/2 dovleac copt, curatat de coaja si seminte
  • 100 grame faina cu agent de crestere sau faina amestecata cu o lingurita praf de copt
  • 1 ou mare bio
  • 150 grame branza Cottage sau branza proaspata de vaci
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • o bucata mica de unt
  • cateva frunze de salvie
  • branza Cheddar

Mod de preparare

Se amesteca dovleacul sfaramat cu o furculita, cu faina, oul, branza Cottage, sare si piper. 

Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaia antiaderenta, la foc mediu si se aseaza compozitie cu o lingura, formand 18 chiftele. 

Se intorc cand devin aurii pe o parte, apoi se adauga untul in mijlocul tigaii si frunzele de salvie. Se prajesc pana devin crocante. 

Se scot pe o farfurie si se sfarama branza Cheddar deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciulama de ciuperci

Postat de licurici_lra

Ciulama de ciuperci

Ceapa tocata marunt se pune la calit intr-o lingura de ulei, apoi se adauga ciupercile taiate felii subtiri, sare si piper. Se lasa pe foc pana se inmoaie, cam 20 min. Smantana pentru gatit...

Citeste continuarea

Chiftelute de conopida

Postat de andaoana

Chiftelute de conopida

Conopida mea a fost una mai micuta, de acasa, asa ca a avut in jur de 700 gr. Conopida am desfacut-o in buchetele si am lasat-o sa stea in apa rece cu otet cam 30 minute.  In vasul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.03.2016, 15:59
la 09.03.2016, 16:28
la 09.03.2016, 18:27
la 09.03.2016, 18:30
super
la 09.03.2016, 19:18

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking