Ingrediente
- 1/2 dovleac copt, curatat de coaja si seminte
- 100 grame faina cu agent de crestere sau faina amestecata cu o lingurita praf de copt
- 1 ou mare bio
- 150 grame branza Cottage sau branza proaspata de vaci
- sare/piper
- ulei de masline
- o bucata mica de unt
- cateva frunze de salvie
- branza Cheddar
Mod de preparare
Se amesteca dovleacul sfaramat cu o furculita, cu faina, oul, branza Cottage, sare si piper.
Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaia antiaderenta, la foc mediu si se aseaza compozitie cu o lingura, formand 18 chiftele.
Se intorc cand devin aurii pe o parte, apoi se adauga untul in mijlocul tigaii si frunzele de salvie. Se prajesc pana devin crocante.
Se scot pe o farfurie si se sfarama branza Cheddar deasupra
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|