Chiftele marinate cu tagliatele

Postat de Oana in
9 Iul 2018 | 2632 vizualizari

Pentru un pranz rapid va recomand chiftelutele marinate, delicioase, aromate cu noile condimente Delikat 100% naturale. Le-am servit cu tagliatele proaspete, dar puteti sa faceti ce garnitura doriti.

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de vita
  • 2 lingurite pesto
  • 2 linguri parmezan
  • 2 linguri pesmet
  • 2 lingurite condimente pentru chiftele Delikat
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri ulei masline pt prajit
  • 10 g unt pt prajit
  • Sos:
  • 300 g sos de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce Delikat
  • 2 lingurite ierburi italiene Delikat
  • + tagliatele proaspete fierte pentru garnitura

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata de vita cu pesto, pesmet, parmezan, condimentele de chiftele Delikat, sare si piper dupa gust si ou. Se framanta bine carnea si se formeaza chiftelutele.

Se topeste untul in uleiul de masline si se prajesc chiftelutele pe toate partile. Se scot si se tin la cald.

Se sterge tigaia si se pune putin ulei de masline, apoi usturoiul taiat marunt. Se adauga sosul de rosii. Se condimenteaza cu boia dulce si ierburile italiene Delikat. Se pun chiftelutele si se mai lasa 5 minute sa fiarba.

Se servesc cu tagliatele proaspete, parmezan ras si busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate cu tagliatele" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 09.07.2018, 11:49
Foarte bune!
la 09.07.2018, 12:10
Foarte gustoase!
la 09.07.2018, 12:32
ce bune
la 09.07.2018, 12:33
la 09.07.2018, 13:58
Foarte gustoase...!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking