Chiftele marinate cu tagliatele

Postat de Oana in Retete Delikat
9 Iul 2018 | 5243 vizualizari

Pentru un pranz rapid va recomand chiftelutele marinate, delicioase, aromate cu noile condimente Delikat 100% naturale. Le-am servit cu tagliatele proaspete, dar puteti sa faceti ce garnitura doriti.

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de vita
  • 2 lingurite pesto
  • 2 linguri parmezan
  • 2 linguri pesmet
  • 2 lingurite condimente pentru chiftele Delikat
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri ulei masline pt prajit
  • 10 g unt pt prajit
  • Sos:
  • 300 g sos de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce Delikat
  • 2 lingurite ierburi italiene Delikat
  • + tagliatele proaspete fierte pentru garnitura

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata de vita cu pesto, pesmet, parmezan, condimentele de chiftele Delikat, sare si piper dupa gust si ou. Se framanta bine carnea si se formeaza chiftelutele.

Se topeste untul in uleiul de masline si se prajesc chiftelutele pe toate partile. Se scot si se tin la cald.

Se sterge tigaia si se pune putin ulei de masline, apoi usturoiul taiat marunt. Se adauga sosul de rosii. Se condimenteaza cu boia dulce si ierburile italiene Delikat. Se pun chiftelutele si se mai lasa 5 minute sa fiarba.

Se servesc cu tagliatele proaspete, parmezan ras si busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate cu tagliatele" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi

Postat de Pungasa_Rogue

Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi

Ciocanelelor de pui li se indeparteaza pielea, apoi se spala, se dau cu sare si se condimenteaza cu amestecul de ierburi si boia de la Delikat. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi....

Citeste continuarea

Gnocchi de casa cu sos carbonara

Postat de BakeUpArtist

Gnocchi de casa cu sos carbonara

Am început cu prepararea pastelor ; am fiert cartofii și am făcut un piure fin. Ca să obțin niște gnocchi foarte gustoși, ca în Italia, am asezonat piureul cu ierburi italiene...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.07.2018, 11:49
Foarte bune!
la 09.07.2018, 12:10
Foarte gustoase!
la 09.07.2018, 12:32
ce bune
la 09.07.2018, 12:33
la 09.07.2018, 13:58
Foarte gustoase...!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking