Ingrediente
- 1,5 kg carne tocata de porc
- 2 cepe mari
- 1 capatana de usturoi
- 2 cartofi rasi
- 2 leg marar
- sare
- piper
- 3 oua
- ulei pentru prajit
- faina pentru tavalit chiftelele
Mod de preparare
Intr-un castron incapator punem carnea tocata, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul pisat si cartofii rasi pe razatoarea mica si storsi de zeama. Omogenizam tot amestecul, adaugam sare si piper dupa gust si la final incorporam cele 3 oua.
Formam chiflele, unele plate, altele rotunde, dupa preferinta. se tavalesc prin faina, se scutura surplusul de faina apoi se pun la prajit in uleiul incins bine, se intorc de pe o parte pe alta, se scot pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.
Se servesc atat calde, cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele prajite" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|