Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne
1 Noi 2016 | 2981 vizualizari
Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii

Ingrediente

  • 1 lingura lapte
  • 35 grame pesmet
  • 350 grame carne tocata de porc
  • 350 grame carne tocata de vita
  • 4 catei de usturoi
  • 12 bocconcini (mini mozzarella)
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 800 grame rosii in bulion
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 lingurite otet din vin rosu
  • Parmezan pentru servit
  • frunze proaspete de busuioc

Mod de preparare

Se amesteca carnea cu 2 catei de usturoi pisati, sare, piper, pesmetul si laptele pana devine o compozitie omogena. Se imparte carnea in 12 parti, se modeleaza in bile, iar in centrul fiecareia se aseaza o bucata de mozzarella, avand grija ca aceasta sa fie complet acoperita de carne. 

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc chiftelele cateva minute, pana devin aurii. Nu este necesar sa fie gatite complet. 

Se adauga apoi rosiile in bulion, restul de usturoi, sare, piper, zaharul si otetul, se amesteca, se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute, pana cand sosul s-a ingrosat, iar chiftelele sunt gatite complet. 

Se servesc cu Parmezan ras si frunze de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot

Se pun într-un castron încăpător carnea tocată, oul, usturoiul pisat, sarea și piperul, și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele. Cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.11.2016, 15:10
la 01.11.2016, 15:21
delicioase!
la 01.11.2016, 15:26
Bune trebuie sa mai fie!
la 01.11.2016, 15:45
Mi-ai facut pofta !!! Imi place cum prepari chiftelutel , specific italian cu pesmet si lapte Cred ca urmeaza si eu sa le prepar
la 01.11.2016, 15:56

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking