Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris in Slow Cooker
31 Oct 2019 | 4155 vizualizari
Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot

De cand am vazut rețeta la Miha, https://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-umplute-cu-cascaval-la-multicooker-crock-pot-express-cu-gatire-sub-presiune-91313.html, am poftit la ele. Le-a venit rândul și la sugestia ei le-am umplut cu mozzarella ;) Au fost de mare efect, mai bune decât banalele chiftele marinate :D ;)   

Ingrediente

  • Pentru chifteluțe: Carne tocată (porc+vită) cca. 500 g,
  • Ou 1 bucată,
  • Usturoi 3 căței
  • Sare de mare 1 linguriță,
  • Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
  • Mozzarella 100 g.
  • Pentru sosul de rosii:
  • Sos de roșii cu ardei a la Panacris cca. 800 ml (roșii, ardei kapia, ceapă galbenă, ulei si sare!)
  • Muștar 1 lingură
  • Cimbru uscat 1 lingură.

Mod de preparare

Se pun într-un castron încăpător carnea tocată, oul, usturoiul pisat, sarea și piperul, și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele.

Cu mâinile umezite se formează chiftelulțele, în mijlocul căreia se pune câte o bucată de mozzarella.

În vasul de ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital, se așează chifteluțele, se răstoarnă peste ele sosul de roșii cu ardei, muștarul, cimbrul se amestecă ușor și se lasă la gătit pe funcția HIGH timp de 3 ore.

Se servesc fierbinți cu garnitura preferată.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Retete similare

Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale

Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot

Carnea de miel se portioneaza, se curata si se spala. Legumele se curata si se toaca. In vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 lse pune uleiul, ceapa tocata, morcovii taiati...

Citeste continuarea

Piept de pui cu legume la slow cooker Crock-Pot

Postat de timea

Piept de pui cu legume la slow cooker Crock-Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem in doua si apoi in felii groase, dovlecelul il taiem cubulete, morcovii ii taiem rondele de 2-3 cm, ceapa o taiem in doua iar ardeiul felii mari....

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2019, 18:42
la 31.10.2019, 18:48
Ti-am zis aceași Mărie cu altă pălărie Se vede ca suntem Bucătărași veterrani
la 31.10.2019, 18:49
Multumesc Motan !
la 31.10.2019, 18:50
Mai aveti, am pierdut sirul...
la 31.10.2019, 18:56
Cleme, eu am pierdut start-ul ) e greu de ajuns locomotiva din față

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking