Ingrediente
- 500 g pipote si inimi de pui
- 1 dovlecel
- 1 morcov
- 1 ceapa alba
- apa
- ulei de masline
- vegeta/piper negru/boia dulce
Mod de preparare
Se curata de pielite pipotele, se spala bine sub jet de apa rece si se pun in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot, se pune apa cat sa acopere si se seteaza functia High pentru 02:00.
Punem ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele,setam in continuare functia High pentru 01:30,adaugam si condimentele,stopim cu putin ulei de masline si punem capacul.
In ultimele 40 minute se pune dovlecelul taiat cuburi,se mai completeaza cu apa calda daca mai este nevoie si de condimente.
Se presara patrunjel proaspat tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote de pui cu dovlecel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|