Pipote de pui cu dovlecel la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005 in Slow Cooker
22 Sep 2016 | 5608 vizualizari
Pipote de pui cu dovlecel la slow cooker Crock-Pot

O mancarica pe cinste, un adevarat rasfat, pe care mi l-as dori "Ziua cand imi rasfat nevasta"

Ingrediente

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • apa
  • ulei de masline
  • vegeta/piper negru/boia dulce

Mod de preparare

Se curata de pielite pipotele, se spala bine sub jet de apa rece si se pun in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot, se pune apa cat sa acopere si se seteaza functia High pentru 02:00.

Punem ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele,setam in continuare functia High pentru 01:30,adaugam si condimentele,stopim cu putin ulei de masline si punem capacul.

In ultimele 40 minute se pune dovlecelul taiat cuburi,se mai completeaza cu apa calda daca mai este nevoie si de condimente.

Se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote de pui cu dovlecel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de pastai la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale

Mancare de pastai la slow cooker Crock-Pot

Fasolea verde se curata de codite, se rupe  si se spala bine. Ceapa se curata si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie cubulete. In vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot...

Citeste continuarea

Ciorba cu urzici si ghebe la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de rocsi_1612

Ciorba cu urzici si ghebe la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Spalam bine ghebele, le punem in apa la desarat. Dupa ce s-au desarat bine le tocam marunt. Urzicile le spalam bine in multe ape si le curatam coditele. Le punem la scurs intr-o sita. Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.09.2016, 15:45
bun!
la 22.09.2016, 15:52
bune bune
la 22.09.2016, 15:53
multumesc daniela
la 22.09.2016, 16:01
Tare bun si satios, imi place!
la 22.09.2016, 16:03
motan

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking