Chiftelute cu ardei copt

Postat de AndrutzaP in Porc
15 Iul 2016 | 3957 vizualizari
Chiftelute cu ardei copt

   Noi iubim ardeii copti, au un gust minunat! Asa ca am zis ca merg de minune in compozitia chiftelutelor si asa a fost: au avut o aroma minunata!

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata (amestec vita-porc)
  • 3 ardei capia
  • 1 ceapa galbena
  • 1 capatana usturoi
  • 3 oua
  • 2 linguri faina+faina pentru modelat chiftelele
  • sare, piper, cimbru
  • 1/2 legatura patrunjel
  • ulei pentru praajit

Mod de preparare

   Ardeii capia se coc in cuptor si apoi se transforma intr-o pasta omogena cu ajutorul unui blender vertical.

   Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, oualele, si condimentele. Omogenizati bine si apoi adaugati pasta de ardei si faina. Amestecati bine compozitia in asa fel incat sa fie omogena.

   Modelati chiftelutele cu mainile infainate (sa nu se lipeasca de maini).

   Chiftelutele se prajesc in ulei vegetal pana devin crocante pe ambele parti.

   Serviti cu placere!

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute

Postat de Pungasa_Rogue

Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute

Se incepe cu pregatirea chiftelutelor: carnea tocata de porc se amesteca cu ceapa (curatata de foi, spalata si tocata), usturoiul (curatat, spalat si pisat), putina sare, putin piper proaspat...

Citeste continuarea

Chiftelute de conopida

Postat de andaoana

Chiftelute de conopida

Conopida mea a fost una mai micuta, de acasa, asa ca a avut in jur de 700 gr. Conopida am desfacut-o in buchetele si am lasat-o sa stea in apa rece cu otet cam 30 minute.  In vasul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2016, 10:18
la 15.07.2016, 10:35
Ce bune trebuie sa fie!
la 15.07.2016, 11:21
buneeeee
la 15.07.2016, 11:26
bune
la 15.07.2016, 11:49
cred ca au avut o aroma deosebita , imi place ideea

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking