Chiftelute cu bureti negrisori

Postat de Valentina_vali in Mancaruri de post
9 Dec 2012 | 11159 vizualizari
Chiftelute cu bureti negrisori

Satioase si gustoase,chiftelute de post cu negrisori.

Ingrediente

  • 200 g bureti negrisori sau ghebe;
  • 2 morcovi;
  • 2 cepe;
  • 5 cartofi;
  • 150 g soia granulata;
  • marar,eu am folosit congelat;
  • 2 catei de usturoi;
  • condimente;
  • faina cat sa se ;ege compozitia aprox.2 linguri.

Mod de preparare

Se fierb bine buretii si soia ,apoi se scurg.Buretii si cartofii se dau prin masina de tocat ,apoi se scurg de zeama in exces.Morcovul si ceapa se dau de asemnenea la masina.Se amesteca toate ingredientele si se pun cei doi catei de usturoi pisati.Se condimenteaza dupa bunul plac si se adauga un pic de faina cat sa se faca o compozitie care sa stea in lingura.Pe o farfurie cu faina se modeleaza cu mainile chiftelute si se pun la prajit.Se lasa pe fiecare parte aprox. 2 minute.Cand sunt aurii sunt gata si numai bune de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu bureti negrisori" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Dovleac umplut cu legume

Postat de mirela0911

Dovleac umplut cu legume

Dovleacul mare se curata de coaja, se spala, se taie in doua pe lungime si cu ajutorul unei linguri se scobeste interiorul de samburi. Se presara apoi sare si se da deoparte.  Ceapa se...

Citeste continuarea

Chiftele de fasole cu dovlecei

Postat de sufletista

Chiftele de fasole cu dovlecei

Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt cu morcovul, adaugam dovlecelul tocat marunt si calim pana ce se inmoaie putin, cca 3-4 min. Adaugam vinul, fasolea si lasam sa se caleasca legumele pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2012, 13:40
Super
la 09.12.2012, 13:56
la 09.12.2012, 13:59
Super gustoase
la 09.12.2012, 14:23
bune
la 09.12.2012, 14:25
bestiale!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking