Chiftelute cu ciuperci si cartofi

Postat de oanapl in Mancaruri de post
25 Mar 2017 | 5637 vizualizari
Chiftelute cu ciuperci si cartofi

Ingrediente

  • 300 g ciuperci
  • 3 cartofi fierti
  • 1 ou
  • 75 g parmezan
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • pesmet pentru invelisul crocant

Mod de preparare

Fierbi cartofii in coaja si ii lasi sa se raceasca.

Intr-un castron, razi cartofii fierti pe razatoarea mica, apoi adaugi ciupercile. Eu am folosit bureti de padure (opintici) fierti si tocati in masina de tocat. Adaugi parmezanul, patrunjelul tocat marunt, cele 2 linguri de pesmet, sare si piper dupa gust. Amesteci compozitia pana se omogenizeaza.

 Din compozitia obtinuta, iei cate o lingurita si formezi bilute de marimea unei nuci. Le dai prin pesmet, astfel incat sa fie complet acoperite de pesmet. Acoperi cu hartie de copt tava aragazului, asezi chiftelutele, le stropesti cu putin ulei de masline si introduci tava in cuptorul preincalzit, la 190 de grade C, pentru 25-30 de minute, pana ce se rumenesc frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute vegetariene cu branza in crusta de parmezan

Postat de RuxyRux

Chiftelute vegetariene cu branza in crusta de parmezan

Din aceasta cantitate saturati cu siguranta sase persoane. Cartofii se fierb taiati cubulete si apoi se scurg, se pun intr-un vas. Dovlecelul se razuie pe razatoarea mare, morcovul se razuie...

Citeste continuarea

Chiftelute aromate la cuptor

Postat de papabundetot

Chiftelute aromate la cuptor

Am pus carnea macinata intr-un castron,am pisat usturoiul si l-am pus peste ea,ciupercile le-am maruntit la blender si le-am adaugat peste carne,menta am tocat-o marunt,la fel si ardeiul iute,am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.03.2017, 17:44
la 25.03.2017, 17:45
la 25.03.2017, 18:49
la 25.03.2017, 18:55
la 25.03.2017, 18:59

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking