Chiftelute de carne cu maioneza si ceapa

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
2 Iun 2015 | 3503 vizualizari
Chiftelute de carne cu maioneza si ceapa

Ce-mi plac......

Ingrediente

  • 350 g carne tocata amestec porc vitel
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • 3 felii de paine
  • 1 legatura verdeata
  • sare,piper
  • 4 cepe esalota
  • 1 lingura otet
  • 4 linguri de maioneza

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. La fel si verdeata.

Painea se imoaie in apa si se stoarce bine.

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele.

Se condimenteaza.

Cu mainile trecute prin apa rece  se formeaza chiftelute mici.

Se prajesc in ulei incins la foc potrivit.

Cand sunt rumenite se scot pe hartie absorbanta.

Ceapa esalota o taiem julien.

Punem un vas cu apa la fiert, adaugam otetul, sare si piper.

Cand apa fierbe punem ceapa si o lasam 2-3 minute. Se scoate ceapa si se lasa la racit.

Cand toate preparatele s-au racit amestecam bilutele de carne cu ceapa si cu maioneza.

Dam la rece pentru cel putin 2 ore.      

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de carne cu maioneza si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapa

Postat de MotanLaOale

Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapa

Chiftele : Painea se imoaie in apa si se stoarce bine. Ceapa se curata si se toaca marunt. Mararul se toaca marunt. Intr-un castron se amesteca ingredientele (mai putin faina) cu cele 2 oua....

Citeste continuarea

Chiftelute de curcan cu maioneza

Postat de rocsi_1612

Chiftelute de curcan cu maioneza

Chiftelutele: Spalam carnea si o trecem prin masina de tocat. Curatam ceapa, morcovul si le tocam in blender. Amestecam carnea tocata cu ceapa, morcovul, painea inmuiata in apa si bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.06.2015, 08:44
la 02.06.2015, 08:54
Si mie-mi plac!
la 02.06.2015, 08:59
Buneeeee
la 02.06.2015, 09:34
la 02.06.2015, 09:44
Am facut si eu si mi-au placut

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking