Ingrediente
- 3-4 dovlecei potriviti ca marime
- 1 ou
- branza
- faina cat cuprinde
- 1 morcov
- 1 ceapa
- sare
- piper
- busuioc
- oregano
Mod de preparare
Se curata si se spala foarte bine legumele, apoi se da fiecare in parte pe razatoare.
Atentie! Dupa ce sunt dati pe razatoare, dovleceii trebuie storsi foarte bine de apa.
Se adauga oul, condimentele, branza si faina si se amesteca pana cand are o consistenta groasa la fel ca smantana foarte grasa.
Se pune o tigaie cu ulei pe foc. Cand s-a incins uleiul, se pune, cu o lingura, compozitia la prajit. Cand s-au rumenit pe o parte, se intorc si se lasa pana se rumenesc si pe parte cealalta.
Se scot pe un servetel de hartie pentru a se scurge excesul de ulei.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|