Ingrediente
- 3 dovlecei mititei
- sare.
- piper
- 1 catel usturoi
- 1/4 ceapa
- frunze patrunjel
- 1 ou
- 1 felie de pine(nu am avut pesmet)este necesr pesmet
- 4 cartofi
- 1 bucatica unt
Mod de preparare
Am curatat dovleceii si i-am dat prin razatoarea mare. I-am sarat si i-am lasat 10 minute, apoi i-am scurs de apa si i-am amestecat cu felia de paine sfaramata, piper, frunzele de patrunjel tocate, usturoiul zdrobit si apoi tocat marunt, ceapa tocata marunt, oul si am amestecat bine. Am lasat 10 minute sa-si ia gustul de la ceapa si usturoi apoi intr-o tava unsa am format chiftelute mai mult gen parjoale (mai alungite). Le-am asezat si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit bine intorcandu-le pe ambele parti.
Pentru cartofii natur am folosit 4 cartofi mai maricei, i-am curatat, i-am taiat in patru si i-am pus la fiert cu apa si sare si un catel de usturoi (le da aroma mai buna). Cand s-au fiert i-am strecurat si am pus un pic de unt si frunze de patrunjel, i-am asezat pe un platou intins si langa am pus chiftelutele si gata felul 2.
Pofta sa aveti, stiu sigur ca o sa va placa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|