Chiftelute de orez salbatic cu cascaval

Postat de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri
27 Ian 2011 | 6856 vizualizari
Chiftelute de orez salbatic cu cascaval

o garnitura draguta

Ingrediente

  • o farfurie adanca plina cu orez (mix de orez alb simplu cu orez rosu, orez negru )
  • 4-5 linguri de cascaval razuit
  • 1 ou de gaina proaspat
  • sare, piper negru

Mod de preparare

Am fiert orezul inabusit cu capac si la mult abur pana ce s-a evaporat toata apa si el a devenit usor lipicios.L-am lasat sa se raceasca si apoi l-am amestecat cu oul batut, cascavalul razuit sare si piper.Am lasat un pic la rece la frigider ca sa fie mai usor de modelat.daca vi se pare moale  mai adaugati orez fiert sau cascaval, depinde cat de mare e oul folosit.Al meu a fost micut si a fost ok cu cantitatile date mai sus.

Se fac mici bilute din aceasta compozitie si se coc la cuptor pe o tava intinsa si putin unsa cu unt la foc mediu si se intorc pe ambele parti sa se rumeasca putin.

Se servesc ca si garnitura la un fel principal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de orez salbatic cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clatite cu ton si crema de branza

Postat de gaby_d

Clatite cu ton si crema de branza

Amesteca intr-un bol galbenusurile cu sarea si smantana. Adauga uleiul si omogenizeaza. Pune apoi laptele, amesteca si adauga faina in ploaie amestecand energic cu un tel. Lasa compozitia...

Citeste continuarea

Taci si inghite

Postat de Patricia_Iordache_79

Taci si inghite

Punem laptele la fiert. Cand da in clocot adaugam sarea si malaiul. Amestecam si preparam o mamaliguta moale. Tragem vasul de pe foc, adaugam umtul, smantana si amestecam totul foarte bine....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.01.2011, 11:24
Ce ingenios ... cate mai stiti voi dragele mele
la 27.01.2011, 11:39
ce idee faina. tare mult imi place orezul salbatic
la 27.01.2011, 11:43
la 27.01.2011, 12:11
ma bucur ca va plac!
la 27.01.2011, 12:34
Interesant si bun in acelas timp.

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking