Ingrediente
- 1 piept ,,sanatos" de pui , dezosat
- 2 cepe uscate
- 1-2 cepe verzi
- 2-3 fire de patrunjel si marar , tot verzi
- 3 oua
- 1 felie de paine
- 3 linguri de gris
- concentrat de legume
- sare
- piper
- 5 catei de usturoi
- 1 mana se spanac ( optional )
Mod de preparare
Am curatat pieptanul de pielite si l-am trecut prin masina de tocat impreuna cu ceapa , usturoiul , verdeturile ( a iesit compozitia cam verzulie ) si painea inmuiata in lapte si stoarsa bine ; intr-un bol am amestecat ,,tocaturile" cu grisul , galbenusurile , concentratul de legume si piperul proaspat rasnit . Albusurile le-am batut spuma cu-n praf de sare si le-am adaugat in bol , omogenizand compozitia . Ptr 30 de minute am dat bolul la rece .
In tigaia mea minune de la AMWAY ( tre' sa ma laud si eu cu ea , na ) am picurat un strop de ulei , si-am asezat chiftelutele { am luat compozitia intre palmele umezite , facand niste sfere ( sa nu zic bilute ) le-am am aplatizat si apoi le-am trecut prin faina } la ,,prajit ", pana la rumenirea pe ambele parti . Ati inteles ceva ???
Cam gata ... Am servit cu rondele de rosii peste care am presarat doar sare si oregano ( nici nu se putea rosie fara oregano ) si cu paine caldutaaaaaaa , facuta de ALTETA SA , INTELIGENTA .
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|