Chiftelute de soia coapte

Postat de aliliana in Mancaruri de post
26 Mar 2013 | 10964 vizualizari
Chiftelute de soia coapte

Ingrediente

  • 50 g soia
  • o ceapa potrivita
  • o jumatate de morcov
  • 2 cartofi
  • 3 graunti de usturoi
  • marar verde
  • sare, piper dupa gust
  • 80-100 g pesmet
  • 10 ml ulei

Mod de preparare

Soia a fost hidratata in apa fierbinte, pusa la scurs de toata apa.Cand a fost stoarsa bine a fost pusa intr-un castron.

Cartoful curatat, dat pe razatoarea mica si stors.

Morcovul dat pe razatoarea mica.

Ceapa curatata, spalata si tocata foarte marunt.

Grauntii de usturoi curatati si zdrobiti prin ciocanul de usturoi.

Toate acestea, impreuna cu uleiul au fost amestecate impreuna cu pesmetul, sare, piper, marar. 

Am facut  chiftelutele.  Le-am asezat intr-o tava pe care inainte am uns-o cu margarina dupa care am pus foaia de copt. Am asezat chiftelutele in tava si le-am dat la cuptor pentru 30-40 minte. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de soia coapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de vinete cu naut

Postat de deyutzky

Mancare de vinete cu naut

Spalam bine vanata si o taiem cuburi, apoi punem 2-3 linguri cu ulei intr-o tigaie si calim cubuletele de vinete pana cand se rumenesc pe toate partile. Dupa ce sunt gata le scoatem pe o farfurie....

Citeste continuarea

Musaca de post cu ciuperci

Postat de rocsi_1612

Musaca de post cu ciuperci

Spalati cartofii, ii puneti intr-o oala cu apa la fiert. Cand sunt patrunsi, ii scoateti pe o farfurie, ii lasati sa se racoreasca. Desfaceti cutiile cu ciuperci, le spalati in 2-3 ape si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2013, 17:44
bune tare si astea si cu sos de usturoi...sa tot tinem post )
la 26.03.2013, 17:50
Sigur Laura. Am optat pentru sfecla pentru ca era facuta)
la 26.03.2013, 17:53
super
la 26.03.2013, 17:56
Bya
la 26.03.2013, 17:58
Cu salata de sfecla ce bune!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking