Ingrediente
- 300 gr de tofu cu ardei
- 300 gr tofu afumat
- 50 -100 gr pesmet
- 100 gr migdale prajite
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 3 linguri de pasta de curry
- 1 legatura leurda
- sare
- piper
Mod de preparare
Maruntim tofu si il punem intr-un castron. Dam migdalele la robot, apoi le adaugam peste tofu, impreuna cu pesmetul. Saram, daca mai este cazul, piperam si amestecam pana obtinem o pasta omogena. Modelam chiftelute, le asezam, intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor, pana se rumenesc frumos.
Intre timp, curatam si taiem in bucatele cei doi morcovi, cepele si tocam leurda. Le punem pe toate la calit, in putina apa cu ulei. Adaugam peste acestea, pasta de curry si amestecam in continuare. Lasam pe foc, pana se inmoaie putin morcovii. Presaram leurda tocata proaspata si servim. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de tofu cu sos de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|