Chifteluţe din linte roşie

Postat de simonacallas in Mancaruri de legume
12 Mai 2014 | 13306 vizualizari

Lintea, un aliment bogat în fibre şi antioxidanţi, e o alegere potrivită pentru un meniu uşor, săţios şi uşor exotic :) Faraonii o preferau în meniu, în grădinile suspendate ale Babilonului se cultiva linte, grecii antici o consumau în mod curent.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 12.05.2014, 17:02
la 12.05.2014, 17:28
Ce bune sunt
la 12.05.2014, 18:39
la 12.05.2014, 21:26
Bune!
la 12.05.2014, 21:45
Va multumesc mult
la 12.05.2014, 21:46
Arata grozav de bune! Si mie tare mult imi place lintea...o folosesc in fel si chip!
la 15.05.2014, 21:30
tare bune..
la 15.05.2014, 21:52
Rux

Liliana
la 18.06.2014, 15:45
le-am gatit chiar acum alaturi de salata ta din telina si morcov; foarte bune!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking